Despre mine


Cine sunt eu? Nu pot găsi cuvinte ca să mă definesc. Sinceră să fiu, nu-mi place deloc să vorbesc despre mine. Dar uite că aici o fac, pentru a fi mai deschisă și a-mi deschide sufletul către voi.

   Mă numesc Daria, sunt o iubitoare de cărți și de muzică. Plus multe alte lucruri.
   Am început anul trecut, în primăvară, pe 18 aprilie, acest ,,jurnal virtual”. Da, v-ați prins, haha, ce glumă bună îmi place să scriu și să citesc.

Ador florile, îmi place să fac poze artistice, îmi place să descopăr noi lucruri, noi tărâmuri fascinante - cărțile. Îmi place să scriu, descărcându-mă de lucrurile negative care au pus stăpânire pe mine. Uneori mai și citesc din partiturile pe care încă nu le studiez la pian, doar așa, de plăcere, pentru simplul fapt că muzica este o parte din viața mea și nu mă pot dezlipi de ea. Îmi doresc să merg în multe țări străine, să vizitez multe locuri frumoase, printre care Franța, Parisul. Trebuie neapărat să ajung acolo, francezii sunt niște persoane așa romanticeee, plus autorii mei preferați francezi, de anul trecut vă tot bat la cap cu Zevaco al meu. :))) între timp s-a mai adăugat Dumas și alții

    Îmi place să mă implic în proiecte, să ajut oameni, chiar dacă știu că ei, la rândul lor, nu mă vor ajuta. Dar tot ce-i bun și vine din suflet trebuie răsplătit cândva, nu?
     Nu îmi place minciuna. Nu-mi plac oamenii mincinoși și guralivi. Încerc să mă feresc pe cât e posibil de ei.
     Mă deschid foarte repede unor persoane pe care abia le-am cunoscut, îmi fac repede prieteni, socializez mult, dar nu mi-a plăcut niciodată să fiu în centrul atenției. Uneori mă simt inhibată când trebuie să vorbesc despre un proiect în fața clasei. :))
     Ce altceva să vă mai spun? Vă las să mă descoperiți citindu-mă.

     Dacă aveți ceva nelămuriri sau doriți să mă contactați:
     E-mail: dasia.roxena@gmail.com
     Facebook: Daria Macarie

     Mulțumesc că mă citiți! ♥
   
         
                   Daria.


















Comentarii

  1. Mulțumim că ne-ai lăsat să intrăm pentru puțin timp în lumea ta! Îmi place mult faptul că știi să cânți la pian, mi se pare un instrument așa elegant și frumos. Și eu vreau să călătoresc, ăsta cred că e cel mai mare vis al meu! Tot așa, în Franța, ca să-l întâlnesc pe unul dintre autorii mei preferați (Eric-Emmanuel Schmitt), dar și în multe alte țări. Sper să reușim să ajungem amândouă în cât mai multe țări și să nu fie decât niște vise! Ce zodie ești, dragă Daria? >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc din suflet, Adina! Dacă s-ar putea, aş face şi înjonjorul lumii! :))
      Sunt zodia rac, în iunie. :D
      Da, într-adevăr, de mică m-a fascinat acest instrument mininat şi, cum i se mai spune, "regele instrumentelor" . :)
      Te pup, scumpa mea!

      Ștergere
    2. Haha, puteam să jur că ești rac, tocmai de asta te-am și întrebat. Și eu tot rac sunt. :D Pupicei!

      Ștergere
  2. Foarte frumos ! Tu ești un copil minunat și-i mulțumesc Lui Dumnezeu că te-a trimis în viața mea, să-mi înseninezi sufletul. Ai niște hobby-uri frumoase, și mă bucur tare mult că am reușit să ne influențăm una pe alta în bine.
    I love you. HUUUGS, HUGS !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup, Simina! Mulțumesc pentru cuvintele ca un roi de fluturi colorați! :)

      Ștergere
  3. Ce drăguță eştiii!!:))"Uneori mă simt inhibantă..."-te înțeleg. Am o poză legată de asta (facebook-ul e mare). O să ți-o dau. Îmi place că există oameni, copii mai ales, căci oamenii mari nu mai au timp, cărora le place sa citească şi chiar citesc!:)) Eu, ce-i drept, m-am lăsat în ultima vreme, adică asa ma gândesc, că e mai bine pentru notele mele :) . Iar în vacanțe...REcitesc cărți. E mult de vorbitdar avem tot timpul inainte!🙈😽

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești raaac? Și eu, dar în iulie, pe 1 :)) . În ce clasă?

      Ștergere
    2. Yayy, mai avem un rac pe aici! :D
      Hihi, o să îți zic pe privat, nu vreau să dau prea multe detalii despre mine. Oricum, sunt la gimnaziu. :)
      Eu încerc să îmi împart timpul ca să am timp şi de citit, şi de învățat şi repetat la pian. De exemplu, citesc o carte în mai mult timp decât atunci când o citesc în vacanțe. Oricum, dacă mă captivează, o termin repede! :)
      Mulțumesc de vizită! Te pup! Îți doresc sărbători fericite şi fie ca lumina Domnului să vă călăuzească familia!

      Ștergere
  4. Dragi prieteni. Sunt scriitorul Ionuţ Caragea (www.ionutcaragea.ro)

    Intrucat la inceputul carierei mele literare am pornit tot de pe bloguri si ateliere virtuale (vol. M-am nascut pe Google cat si vol Literatura virtuala si curentul generatiei Google demonstreaza acest lucru) si stiu ce inseamna ceea ce faceti si cat de important este, tin sa va felicit si sa va urez succes pe drumul pe care ati decis sa mergeti.

    Vin cu o propunere. Doresc sa va daruiesc o carte la alegere (de hartie sau electronica, cum doriti) din cele mai recente dintre aparitiile mele editoriale si m-ar interesa parerea dv. sincera. Recenziile dv le voi publica in revista pe care o conduc (http://aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/revista.htm), iar mai apoi in volum. Toate cheltuielile de expeditie si tiparire le voi suporta eu.

    Cartile pe care vi le propun si din care trebuie sa alegeti sunt:

    Romanul de fictiune/fantasy Discipolii zeilor de altadata

    http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/proza%20S.F_files/discipolii.htm

    Romanul memorialistic Asculta-ti gandul si implineste-ti visele

    http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/gandul.htm

    Volumul de poezii Umbra lucida

    http://www.ionutcaragea.ro/poezie_files/umbra%20lucida.htm

    Dupa cum vedeti, numerosi critici literari au scris despre cartile mele, dar si voi sunteti cititori seriosi si ma intereseaza opinia voastra. Tocmai de aceea v-am scris. Astept raspunsul dv cu drag si adresele dv in cazul in care doriti sa va trimit o carte din cele trei.

    P.S. Propunerea mea nu are nicio legatura cu concursul organizat de Hyperliteratura (pe care ii felicit oricum), eu va vad pe toti castigatori prin faptul ca cititi si promovati literatura. Tocmai de aceea voi trimite tuturor solicitantilor cate o carte.

    Toate gandurile bune,

    Ionut Caragea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă simt onorată pentru faptul că mă număr printre cei aleși de dumneavoastră! Cu mare plăcere,mi-ați făcut ziua mai frumoasă! Accept propunerea d-voastră. De aceea suntem cititori, ca să citim și să împărtășim gânduri cu ceilalți și pentru faptul că iubim ceea ce facem.
      Vă voi scrie într-un mesaj pe facebook adresa mea. :)
      Vă mulțumesc din suflet! O zi superbă!

      Ștergere
  5. Esti zodia rac? Și eu tot zodia rac sunt. M-am născut pe 29 iunie 2006. Tu pe ce data te-ai născut?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu